"Myynnin nopeus ja saatu hinta olivat erittäin positiiviset yllätykset. Kun kohde julkaistiin myyntiin, jo seuraavana päivänä tuli useampi tarjous, joista osa ylitti pyydetyn hinnan."

- Tyytyväinen myyjä, Espoo

"Kaikki meni mielestäni aivan nappiin. Välittäjä oli juuri sellainen jota toivoin ja jonka palveluista maksoin mielelläni välityspalkkion. Kilpailutin useampaa välitystoimistoa ja sain monta hyvää tarjousta. Ronan kanssa henkilökemiat ja luottamus toimi hyvin alusta asti. 

- Myyjä, Kruununhaka


"Kaikki sujui mielestäni reippaasti ilman ongelmia.

Palvelu oli myös ystävällistä.


- Ostaja, Espoonlahti

"Kaikki sujui erittäin hyvin ja joustavasti, vaikka kohdallemme sattui mm lunastus ja muuta itsemme aiheuttamaa sekaannusta. Vankka luottamus säilyi läpi prosessin. Kaiken kaikkiaan olimme erittäin tyytyväisiä Ronan panokseen ja osaamiseen ja jos tarvitsemme välittäjää uudestaan, on ilo kääntyä hänen puoleensa."

- Myyjä, Helsinki

"Luotettava, ystävällisen asiallinen, nopea. Tuntui siltä, että välittäjämme Rona ihan oikeasti paneutui asuntomme myyntiin."

-Myyjä, Vantaa

"Kaiken kaikkiaan kokemus oli erittäin positiivinen. Myyjän näkökulmasta kaikki hoitui vaivattomasti ja ennen kaikkia joustavasti. Välittäjät (Rona ja Joel) ovat molemmat erittäin asiantuntevia ja luotettavia. Suosittelen jatkossa molempia lämpimästi tutuilleni. Lisäksi täytyy mainita Bo LKV:n konseptista, että myyntimateriaalin laatu (kuvat, esitteet jne.) oli erinomaista! Sain kuviin liittyen paljon positiivista palautetta. Tyylikästä, mutta ei pinnallista. Kiitos miellyttävästä yhteistyöstä!

- Myyjä, Helsinki


"Aktiivisuus hyvällä tasolla, ammattimaisesti mutta kuitenkin lämminhenkisesti myös tärkeää koska kyse kodista yksi elämän pääpilareista."

-Myyjä, Kauniainen


"Asiointi välittäjän kanssa oli miellyttävää ja helppoa. Välittäjä otti hienosti huomioon, että kyseessä oli ensiasunnon ostajat - kertoi meille asiat selkeästi ja piti meidät ajantasalla."

- Ostaja, Vantaa

"Tuli näyttämään asuntoa hyvin lyhyellä 'varoitusajalla' eli 20 min , ja oli kumminkin jo ehtinyt toimittaa kaikki asunnonpaperit meilitse. Selvitti näytön aikana pari kysymäämme asiaa (mitä siis ei todellakaan tapahdu jokaisen välittäjän kohdalla!)

Itse arvostan sitä, että välittäjä on 'välittäjä eikä myyjä', asiallinen ja huomaavainen/taustalla olija ja vastaa/selvittää mahdolliset lisäasiat'. Välittäjä oli juuri tällainen/minun makuun sopiva.

- Ostaja, Espoo